apartma, apartmaji, sobe, prenočišča 2022
apartmaji kranjska gora... Refresh for more!

Last minute smučanje

Smučarska sezona se je začela. In s tem tudi last minute smučanje. Cene za bližnje odhode se bodo počasi zniževale, mi pa bomo z veseljem šli smučat. Avstrija, Italija, Francija, Bosna in Slovenija nas čakajo! Otvoritve smučarske sezone so že mimo, sneg je zapadel, temperature so primerno nizke – zdaj je pravi čas da se tudi fizično začnemo pripravljati na smučarsko sezono.

Če nismo aktivni čez celo leto si lahko na smučanju kar pretegnemo mišice in začetno veselje se lahko kar hitro konča. Tudi pred samo smuko je fajn, da naredimo raztezne vaje, malce tečemo, da se ogrejemo in s tem zmanjšamo možnost poškodb na smučišču. Tisti, ki brez športa ne morejo živeti, si pridno nabirajo kondicijo čez celo leto in jim smučanje ne predstavlja težav za morebitne poškodbe.

Last minute smučanje vsebuje ugodne ponudbe smučanja za družine, posameznike ter pare v hotelih, apartmajih ter kočah. Izbiramo lahko med namestitvami različne kategorizacije na smučišču ali v bolj oddaljenih kapacitetah. Seveda je tudi cena za last minute smučanje odvisna od omenjenih dejavnikov.