apartma, apartmaji, sobe, prenočišča 2022
apartmaji kranjska gora... Refresh for more!

Rezervacija apartmaja v Bovcu

Bovec je priljubljeno manjše gorsko mesto na stičišču treh kultur. Vpliv s severa in pa juga dajejo Bovcu posebno dušo, v sam alpski značaj pa mešajo sredozemske elemente in s tem tvorijo klimo, katera sprošča prav s svojo neposrednostjo. Pozicija med Dunajem in Benetkami slikovito ilustrira zgodovino teh krajev in to vse od ostankov antike, beneških ter habsburških fortifikacij pa tja do sledov Soške fronte. Te kraji tako pričajo o boju dveh velikih evropskih konkurenčnih ureditev za prevlado na našem ozemlju. Za to okolje sta značilna tudi rudarstvo in pa fužinarstvo in pa edinstveno sirarjenje na ovčjih planinah, ki kaže na etnološko specifiko tega okolja. Bovec že od nekdaj teži h komunikaciji s sosednjimi etničnimi mešanimi pokrajinami.

Bovec je tisto mesto, ki v Julijskih Alpah premore tudi največ dvatisočakov. Dolina trenta pa se je zapisala v našo zgodovino kot zibelka gorništva in reševanja v gorah. Vsekakor je Bovec kraj, kjer lahko kvalitetno in udobno preživite kar nekaj časa ter se pri tem sprostite in se udeležite raznih aktivnosti. Če pa boste želeli v Bovcu preživeti več časa, vas bo verjetno zanimal tudi najem apartmaja. Apartma Skok je apartma, ki ga z lahkoto najdete v Bovcu. Družina Skok vam nudi rezervacijo udobnega apartmaja, ki se nahaja v apartmajski hiši in sicer na osrednji ulici pri vstopu v Bovec iz smeri Trbiž-Kranjska gora.

Če vas zanima izlet ali počitnikovanje v Bovcu, potem si lahko še danes ogledate spletno stran Apartments Bovec in si tudi vi zagotovite apartma, kjer si boste lahko odpočili med raznovrstnimi aktivnostmi v čudoviti naravi. Povabite svojo družino ali pa prijatelje v Bovec in se naužijte svežega zraka ter priljubljenih aktivnosti tudi vi in si odpočijte od vsakdanjega stresa. Skrbi in težave pospravite v predal ter se z dobro voljo odpravite v Bovec, saj gotovo ne boste obžalovali.